La selecció femenina de bàsquet estarà en els Jocs Olímpics de París

La derrota del Canadà contra el Japó feia que l'equip de Miguel Méndez estiga classificat abans de jugar contra Hongria

Quatre jugadores del València Basket estan amb la selecció: Cristina Ouviña, Queralt Casas, Alba Torrens i Raquel Carrera
Quatre jugadores del València Basket estan amb la selecció: Cristina Ouviña, Queralt Casas, Alba Torrens i Raquel Carrera / Federació Espanyola de Bàsquet

La selecció espanyola femenina de bàsquet estarà en els Jocs Olímpics de París del 2024 després del triomf del Japó sobre el Canadà en l'última jornada del torneig preolímpic de Sopron, a Hongria.

L'equip que dirigeix Miguel Méndez ha superat a Hongria (73-72) en el seu tercer partit amb la seguretat de tindre una de les tres places en joc per a la cita d'aquest estiu. Espanya va perdre en la primera jornada contra el Japó, que va caure després contra Hongria, i va véncer en la segona al Canadà, que al seu torn havia derrotat la selecció local.

D'aquesta manera, Japó ha quedat en primera posició, seguit de la selecció espanyola i del Canadà, que s'ha classificat gràcies a la victòria de les de Méndez. L'amfitriona Hongria ha quedat fora de la cita olímpica malgrat dominar bona part del partit contra Espanya i superar el Japó.

La selecció masculina jugarà el preolímpic a València, del 2 al 7 de juliol del 2024. Els de Sergio Scariolo es jugaran contra Líban, Angola, Polònia, Finlàndia i Bahames un únic bitllet per a la cita olímpica.

També et pot interessar

stats