Rebecca Allen i Anna Gómez baten rècords en el València Basket

Es van convertir, en el partit contra el Namur Capitale, en la màxima rebotadora i en la màxima triplista i taponadora, respectivament, de la història del club valencià

Rebecca Allen i Anna Gómez bateixen rècords de taronja
Les taronja Rebecca Allen i Anna Gómez baten rècords / València Basket

La capitana Anna Gómez i l'exterior australiana Rebecca Allen continuen deixant empremta al València Basket. Es van convertir, en el partit contra el Namur Capitale, en la màxima rebotadora i en la màxima triplista i taponadora, respectivament, de la història del club valencià.

Amb els quatre rebots que va capturar la d'Alfara del Patriarca durant els seus minuts en pista va arribar a la xifra de 446, superant d'aquesta manera Meiya Tirera, que ostentava el rècord fins al moment en 444 rebots.

El de rebots no és l'únic rècord que té la capitana. Anna Gómez també és la màxima assistent (443), és tercera en partits (125) i segona en recuperacions de pilota (107).

Allen, per la seua part, va sumar dos nous triples en la pista de l'equip belga i iguala Sara Saix amb 120, encara que aquesta última els va aconseguir en 78 partits, mentre que l'australiana n'ha disputat 59 amb el València Basket.

També, el tap que va posar en l'últim partit va igualar els 45 que va aconseguir Meiya Tirera, que marcava el millor registre. Les segueixen en la llista dues actuals companyes de l'australiana com Raquel Carrera (44), i Marie Gülich (42), i Tamara Abalde completa el top 5 d'una estadística que va començar a registrar-se en la Lliga Femenina 2.

També et pot interessar

stats