Reacció a Lugo per a mantindre's amb aspiracions de lideratge (52-77)

El seu rival directe, el Perfumerías Avenida, ha guanyat sense despentinar-se contra l'Embutidos Pajariel Bembibre.

La taronja Rebecca Allen s'interna en la pintura davant l'oposició d'una jugadora de l'Ensino Lugo
La taronja Rebecca Allen s'interna a la pintura, davant de l'oposició d'una jugadora de l'Ensino Lugo / Twitter: @EnsinoLugoCB
22 de març 2021 - 20:47

El València Basket ha reaccionat a temps contra l'Ensino Lugo per a sumar una nova victòria en la Lliga Femenina Endesa, la catorzena consecutiva. Un triomf que continua mantenint-les en segona posició i amb possibilitats d'arribar com a líders als play-offs.

Al Pazo dos Deportes de Lugo, l'equip taronja ha eixit un poc adormit i el rival, que és el seté classificat de la Lliga, li ha guanyat els dos primers quarts (13-12) i (21-19). Amb aquest desavantatge en el marcador se n'ha anat l'equip de Rubén Burgos als vestidors, però en la represa ha reaccionat amb un tercer quart imparable (8-20). En el quart i definitiu període, el València Basket ha rematat el partit.

La mala notícia és que el rival directe de l'equip taronja pel lideratge, el Perfumerías Avenida, també ha guanyat, i ho ha fet amb facilitat (76-45). Recordem que, com que el València Basket va guanyar l'equip de Salamanca per només un punt, no depén de si mateix per a acabar primer de la fase regular de la Lliga i necessita que l'actual líder perda almenys un dels que ha de jugar.

Dimecres l'equip taronja s'enfronta a l'equip que hui ha perdut contra el Perfumerías, l'Embutidos Pajariel Bembibre, mentre que l'equip salmantí s'enfronta al Gernika. I el cap de setmana, en l'última jornada, el València Basket rep l'Ibaeta i el conjunt de Roberto Íñiguez té un compromís complicat: s'enfronta a l'Uni Girona, l'actual campió de la Copa de la Reina i tercer classificat.