Sense reacció (76-80)

El València Basket ha perdut contra el Zalgiris en la desena jornada de l'Eurolliga i encadena la quarta derrota seguida

Dos jugadors lituans tracten de taponar Bojan Dubljević
Dos jugadors lituans tracten de taponar Bojan Dubljević / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha patit la quarta derrota a penes en huit dies i ha completat una autèntica setmana horribilis. L'equip taronja ha perdut per 76-80 contra el Zalgiris en la desena jornada de l'Eurolliga, en un partit en què ha arribat a gaudir d'una renda d'onze punts en l'inici del tercer quart.

L'equip que entrena Àlex Mumbrú ha començat molt encertat cara a cistella i ja en el primer període ha aconseguit un avantatge de deu punts a favor (27-17). Però la insistència dels lituans ha deixat el marcador en 31-24 a la fi dels deu primers minuts. El Zalgiris ha continuat retallant distàncies fins a situar-se a només dos punts (31-29) però, liderat per l'encert anotador de Chris Jones, el València Basket se n'ha anat al descans amb un còmode 44-37.

Un parcial d'eixida de 4-0 ha donat als taronja la màxima renda (48-37), però els lituans no li han perdut la cara al duel i han aconseguit acabar el tercer període només dos punts avall (61-59). L'excessiva dependència anotadora de Jones i el poc encert cara a cistella de la resta de l'equip han permés al Zalgiris agafar la capdavantera en l'últim quart (64-65), però els de Mumbrú han sabut reaccionar per a tornar a posar-se per davant (71-67). Un parcial de 0-9 ha acabat de trencar el partit a favor dels lituans, tot i que el València Basket ha arribat a situar-se a només un punt poc abans del final (75-76).

Aquesta derrota, la tercera consecutiva en l'Eurolliga, deixa els taronja en la part baixa de la classificació, amb quatre victòries i sis derrotes.