Raquel Carrera pot ser elegida demà en el draft de la WNBA

La jove jugadora del València Basket ha guanyat opcions de ser elegida per una franquícia després de l'actuació en la final de l'Eurocup Women

Raquel Carrera en la final de la Eurocup Women
Raquel Carrera en la final de l'Eurocup Women / FIBA
14 d'abril 2021 - 19:10

Raquel Carrera està en boca de tots, i hi ha motius. Amb 19 anys va ser clau en la consecució del títol europeu del València Basket i va demostrar ser una jugadora totalment preparada per a assumir responsabilitats, com en els dos tirs lliures que serviren per a guanyar la final.

Els portals especialitzats dels Estats Units han inclòs Carrera en les quinieles per a ser elegida per una franquícia de l'WNBA en el Draft que se celebrarà demà, 15 d'abril.

Els pronòstics la situen entre el lloc 25 i 35

Les 12 franquícies disposen de 3 eleccions, cosa que eleva a 36 les jugadores que seran elegides demà per a entrar en la lliga, que comença el 15 de maig. L'ESPN posa Carrera en el lloc 25, mentre que Sport Media Pass la situa com l'elecció 35 i Swish Appeal pronostica que eixirà en el 30.

Encara que trien la jugadora, això no significa que aquest estiu formarà part de la plantilla definitiva d'alguna de les franquícies. El València Basket va fitxar Carrera fa dos anys per a cinc temporades.

També et pot interessar

stats