Punt final a una temporada decebedora (64-87)

El València Basket ha tornat a caure clarament contra el Barça en el segon partit dels quarts de final del 'play-off' pel títol

James Webb III, en una acció amb Mirotic
James Webb III, en una acció amb Mirotic / Miguel Ángel Polo (Efe)

El València Basket ha dit adeu a una temporada per a oblidar amb una nova derrota dolorosa contra el Barça en el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB (64-87).

El partit ha quedat vist per a sentència en el primer quart, en què el Barça ha afusellat la zona plantejada per Àlex Mumbrú amb un gran encert des de la línia de tres (13-26). L'avantatge blaugrana ha arribat a ser de 21 punts en el segon període, però l'equip taronja ha aconseguit deixar-lo en 17 al descans (26-43).

El guió no ha canviat en la represa i els catalans han tornat a estirar el marcador fins als 22 punts, un fet que els ha permés fins i tot alçar el peu de l'accelerador i donar minuts als jugadors menys habituals. L'entrada de Martin Hermannsson en l'últim quart, amb deu punts, ha donat un altre aire a l'equip, que almenys ha competit els últims minuts del duel, però no ha evitat una xiulada atronadora de la Fonteta a la fi del partit.

La temporada acaba amb una eliminació per la via ràpida en els quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB, després d'acabar la fase regular en un discret huité lloc. En la Copa del Rei, els taronja també van caure en els quarts de final i en l'Eurolliga es van quedar sense possibilitats de top 8 abans que acabara la competició. Caldrà canviar molt la cara la temporada que ve.