Ponsarnau: "A València vaig ser capaç d'aïllar-me del soroll"

El tècnic català admet que l'actual equip taronja té una empremta: és molt agressiu i físic

Jaume Ponsarnau, durant una entrevista telemàtica amb Fermín Rodríguez, presentador d'Esports À Punt

Jaume Ponsarnau tornarà a trobar-se dissabte en el camí del València Basket: serà la primera vegada que s'enfrontarà al seu exequip des que deixà la banqueta taronja.

El tècnic català entrena ara el Casademont Saragossa i admet que "és una altra realitat: les possibilitats i realitats esportives són menors, però en l'àmbit personal estic molt bé, entre altres motius, perquè tinc millor conciliació familiar".

"No tinc Twitter i això és molt sa", assegura Ponsarnau, que diu sentir-se molt satisfet del que va fer a València perquè va saber aïllar-se del soroll.

"El grup amb pitjor química"

Més crític ha sigut amb el vestidor de la passada temporada, del qual assenyala que és "el grup amb pitjor química que he entrenat". "La temporada anterior se'n va anar Doornekamp, que era un jugador important a l'hora de fer grup, i, amb l'Eurolliga, apostàrem per un equip més competitiu sense preocupar-nos de la química: aquest va poder ser un dels errors", admet l'exentrenador taronja.

Una solució podria haver sigut tallar un jugador a mitjan temporada, però Ponsarnau explica que "no és una solució habitual en el València Basket, així que apostàrem per intentar reconduir les coses i convéncer tothom de remar en la mateixa direcció".

També et pot interessar

stats