Panathinaikos-València Basket: moment per reenganxar-se al Top-8

Els de Ponsarnau volen refer-se de l’última derrota contra el Zalgiris Kaunas.

San Van Rossom en una acció en l'últim partit davant el Zalgiris Kaunas
San Van Rossom en una acció en l'últim partit davant el Zalgiris Kaunas / Twitter: @valenciabasket

El València Basket té una altra oportunitat d’or per reenganxar-se a les posicions que donen accés a participar en el Top-8 de l’Eurolliga. Amb encara dotze jornades per davant, els de Ponsarnau mantenen un registre d’onze victòries per onze derrotes i les opcions intactes.

Els taronja acumulen dos doloroses derrotes consecutives en la competició. La primera contra un rival teòricament inferior com l’Asvel, que li va passar per damunt. La segona, aquest dimecres contra el Zalgiris Kaunas, per només un punt de diferència i després d’una cistella en l’últim segon de Marius Grigonis.

Ara, el rival és el Panathinaikos grec que, amb un parcial de set victòries i catorze derrotes, ocupa la setzena posició i comença a veure molt de lluny la possibilitat d’entrar en el Top-8 que en aquest moment marca l’Anadolu Efes d’Istanbul amb un balanç de dotze victòries i deu derrotes.

Per al partit, Ponsarnau ja podrà tindre plenament disponible Derrick Williams, que va ser testimonial en l’últim partit i no va poder aportar cap punt en els sis minuts que va estar sobre la canxa. Qui no podrà participar en l’enfrontament és Guillem Vives, que va patir una lumbàlgia poc abans del partit contra el Zalgiris, que li va impedir vestir-se de curt. Tampoc Joan Sastre, amb una lesió muscular en la cama esquerra que estarà diverses setmanes de baixa.

El Panathinaikos, per la seua banda, té un vell conegut del València Basket. Nemanja Nedovic és actualment, la gran estrela de l’equip i màxim anotador amb 16,7 punts per partit i quart amb més punts per partit de la competició. Al seu costat estarà Ioannis Papapetrou. L’internacional grec és el segon màxim anotador de l’equip amb 13,1 punts per partit i un dels principals referents de l’equip.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.