Oficial: Arostegui fitxa pel València Basket

El jugador no havia acceptat l'oferta de renovació del club català

López-Arostegui fitxa pel València Basket
López-Arostegui fitxa pel València Basket / Twitter: @Penya1930

El Joventut de Badalona ha anunciat que l'ala Xabier López-Arostegui no continuarà en l'equip català, perquè el València Basket fa efectiva la clàusula de compra del jugador. Segons ja va avançar À Punt Esports el passat mes d'abril, el club taronja tenia molt d'interés en el jugador basc i ara s'ha confirmat.

López-Arostegui ha comunicat al Joventut que no acceptava "una important oferta de renovació" que li va ser presentada al gener i la seua decisió de "rescindir unilateralment" el contracte que finalitzava al juny de 2022.

El Joventut ja va explicar que, en el seu moment, l'agent del jugador li va comunicar que l'oferta "complia les expectatives" de López-Arostegui. No obstant això, l'ala va retardar la seua resposta fins a aquest dilluns després de conéixer l'interés d'altres clubs per fitxar-lo.

En la seua nota oficial, la Penya "lamenta" l'actitud mostrada pel jugador degut a "la falta de resposta, en un sentit o l'altre, durant els últims mesos".

Xabi López-Arostegui és el segon jugador del Joventut que fitxa pel València Basket per a la pròxima temporada després del base Nenad Dimitrijevic, també format en el club verd-i-negre.

En el cas del jugador macedoni, el fitxatge pel club valencià es va produir a principis de la passada temporada, quan encara li quedava un any de contracte, i aquest últim curs el va jugar en qualitat de cedit a Badalona.

També et pot interessar

stats