Millán Jiménez, baixa indefinida per unes molèsties al turmell

L'aler encara no ha debutat en lliga aquesta temporada

L'aler del València Basket, Millán Jiménez
L'aler del València Basket, Millán Jiménez

L'aler del València Basket, Millán Jiménez, tornarà a estar de baixa per temps indefinit per les molèsties que té en el turmell esquerre i que ja li van fer perdre's l'inici de la temporada.

L'entitat explica que el jugador "es perdrà els pròxims partits de l'equip per a revaluar les molèsties residuals en el turmell esquerre que arrossega des de l'estiu" i indica que els dolors no han desaparegut del tot.

El club apunta al fet que una vegada revaluada la seua situació i l'opció triada, actualitzarà la situació del jugador, que encara no ha debutat en la Lliga Endesa, i que en l'Eurolliga només ha participat en un joc i tan sols durant dos minuts. De fet, el club havia decidit que quan no s'interposara en la dinàmica del primer equip, jugara partits amb l'equip de la LEB Plata per a anar recuperant el seu estat de forma.

La baixa de Millán Jiménez s'uneix a la de Martin Hermannsson, al qual se l'espera per al principi de 2023. Amb aquestes absències i després de la recuperació de Jasiel Rivero i de Sam Van Rossom, el tècnic, Álex Mumbrú, haurà de fer un descart en el següent partit.

També et pot interessar

stats