Marie Gülich renova amb el València Basket

La jugadora alemanya és la quarta que renova el club després de Lorena Segura, Leticia Romero i Bec Allen

Marie Gülich, en un partit de l'Eurocup Women
Marie Gülich, en un partit de l'Eurocup Women / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha arribat a un acord amb Marie Gülich perquè la pivot continue formant part de l'equip taronja la temporada que ve. La jugadora alemanya va arribar al club taronja l'estiu passat procedent de l'Arka Gydnia polonés i Los Angeles Sparks, de la WNBA. El club valora el seu compromís i el seu important paper en el joc interior.

En el seu primer any, Gülich ha fet una mitjana de 8,7 punts, 4,9 rebots, 1,1 assistències i 10,7 de valoració en totes les competicions. Ha jugat 41 partits: 31 en la Lliga femenina Endesa, tres en la Copa de la Reina i set en l'Eurocup Women. A més, ja és novena en rebots en la història de l'equip, amb un total de 191.

La de Gülich és la quarta renovació del club després de les de Lorena Segura, Leticia Romero i Bec Allen. Aquestes jugadores se sumen a Raquel Carrera, Queralt Casas, Anna Gómez, Laura Gil i Cristina Ouviña, que ja tenien contracte en vigor, i a Ángela Salvadores, l'únic fitxatge fins al moment. Després d'anunciar que les alers Laura Juskaite i María Pina no continuaran en la plantilla, ara només falta saber si l'ala-pivot estatunidenca Celeste Trahan-Davis seguirà en el club taronja.

 

També et pot interessar

stats