El València Basket perfila la plantilla de la pròxima temporada

L'únic reforç previst és el de l'espanyola Ángela Salvadores

Així estan les renovacions en el València Basket

La històrica temporada que ha fet el València Basket aquesta temporada l'obliga a posar el llistó alt de cara a la pròxima. Per això, en el club ja s'estan movent per a perfilar la plantilla de la pròxima temporada on buscaran la continuïtat del nucli dur del vestuari i tractaran d'incorporar jugadores que augmenten el nivell.

Així, una de les que continuarà serà Leticia Romero que complirà la seua tercera temporada i que compartirà minuts amb l'australiana Rebecca Allen, que ha renovat una temporada més.

No hi haurà cap canvi en el joc interior. Raquel Carrera i Laura Gil amb contracte en vigor i l'alemanya Marie Güllich i la nord-americana Celeste Trahan Davis tornaran a vestir de taronja el pròxim exercici.

Si a tot açò afegim la renovació de la jove Lorena Segura, i de les altres jugadores amb contracte com la capitana Anna Gómez o les internacionals Cristina Ouviña i Queralt Casas, l'únic reforç previst, tal com ja els va avançar À Punt Mèdia, serà el de la internacional espanyola Ángela Salvadores, procedent del Besiktas d'Istanbul.

Tot això sota la direcció de Rubén Burgos des de la banqueta, amb què el club buscarà repetir o millorar els èxits aconseguits aquesta temporada.

També et pot interessar

stats