El Maccabi trenca la ratxa europea del València Basket (93-94)

El pivot Jasiel Rivero ha reaparegut sobre la pista després d'acurtar el termini de la seua recuperació

Chris Jones ha fet l'últim llançament del partit, que li podria haver donat la victòria a l'equip taronja / València Basket

El València Basket, després d'haver enllaçat per primera vegada en la seua història cinc victòries seguides en l'Eurolliga, no ha pogut encadenar un sisé triomf, en caure per 93-94 contra el Maccabi de Tel-Aviv a la Fonteta.

La bona notícia per a l'equip taronja és la tornada del pivot cubà Jasiel Rivero, que va patir un esquinç al genoll i s'ha recuperat una setmana abans del que s'esperava. Ha jugat dotze minuts en què ha anotat quatre punts i ha capturat tres rebots.

Al contrari del que va ocórrer dimarts, en la victòria contra el Bayern de Munic, el València Basket ha tractat de guanyar des de l'atac, el control del qual ha perdut en la segona part en trobar la punteria l'equip israelià.

La clau del duel ha estat en l'inici del tercer quart, quan els taronja han tirat al fem deu punts d'avantatge (55-45) davant d'un arbitratge polèmic. Els d'Israel han arribat a estar deu punts per davant (67-77).

Un marcador que els locals han retallat a poc a poc fins al cara o creu que ha tingut Chris Jones, el triple del qual ha caigut fora de la cistella i ha decantat el duel del costat visitant. El màxim anotador del conjunt de Mumbrú ha sigut Jared Harper, amb 20 punts, seguit de Prepelic (15), Pradilla (13) i Jones (13), que ha tingut l'opció de capgirar el marcador sobre la botzina.