El València Basket s'endinsa en el top 8 de l'Eurolliga (82-73)

Els de Mumbrú han superat el Bayern Munic per a sumar la cinquena victòria seguida en la competició continental

Jona Radebaugh ha sigut el màxim anotador taronja amb 14 punts i 20 de valoració
Jona Radebaugh ha sigut el màxim anotador taronja, amb 14 punts i 20 de valoració / València Basket

Cinc victòries seguides: d'escapar de la part baixa a col·locar-se entre els huit primers de l'Eurolliga. El València Basket continua en bona ratxa i aquest dimarts ha superat per 82-73 el Bayern Munic a la Fonteta.

És la primera vegada en la història taronja que suma cinc triomfs consecutius en la màxima competició europea. Ho ha fet sense els pivots titulars, com Bojan Dubljević i Jasiel Rivero, però en un duel en què ha igualat l'alt nivell físic de l'equip alemany.

Els de Mumbrú han dominat el primer (16-14), el tercer (28-24) i l'últim quart (21-17), mentre que alemanys només han pogut emportar-se el segon (17-18). Un parcial de 17-2 entre el final del tercer quart i l'inici del quart, liderat per Shannon Evans i Klemen Prepelic, ha sigut clau per a sumar un nou triomf.

Una victòria que, gràcies a la derrota del Maccabi de Tel-Aviv al Palau Blaugrana, li permet entrar en el top-8 de la classificació. L'equip israelià serà el pròxim rival dels taronja dijous, també a la Fonteta.