El Lucentum afronta aquesta nit el primer assalt al play-off d'ascens a la LEB Or

Al pavelló Pedro Ferrándiz, els alacantins reben un Real Canoe que s'ha convertit en la revelació de la LEB Plata.

Aquest equip buscarà sumar el primer punt del play-off per l'ascens | Twitter @FundLucentum
Aquest equip buscarà sumar el primer punt del play-off per l'ascens | Twitter @FundLucentum

Després de cinc anys allunyats de la categoria de plata del bàsquet espanyol, el Lucentum d'Alacant comença aquesta nit a les 20.45 h el primer assalt del play-off per a tornar a la LEB Or. El pavelló Pedro Ferrándiz tornarà a donar suport a un conjunt que busca retrobar-se amb la seua història després d'un periple que s'ha allargat un lustre, el que ha passat des que a les portes de l'ACB, va caure al pou de la Primera Divisió Nacional pels deutes econòmics.

El combinat alacantí hagué de reinventar-se i ara, per fi, té a l'abast la possibilitat de tornar a estar entre els equips importants de la Segona Divisió. No serà fàcil, perquè, encara que els de Varela compten amb el factor pista a favor, enfront en aquesta fase final del play-off es troba un Real Canoe que ha guanyat tots els enfrontaments anteriors del play-off a domicili. 

Amb tots els efectius

Els dos equips arriben amb els seus efectius disponibles. Els d'Alacant més descansats, ja que en semifinals es van desfer de l'Àvila en tres partits, mentre que els madrilenys hagueren de resoldre l'eliminatòria contra l'Albacete en el quint i definitiu. 

El conjunt d'Aranzábal, s'ha convertit en la gran revelació de la temporada amb un jugador convertit en gran protagonista. El dominicà Tyson Pérez tornarà a ser l'amenaça principal del bàndol madrileny. Per a contrarestar l'espenta del rival, els locals tindran el suport d'uns 4.000 aficionats a la graderia d'un pavelló Pedro Ferrándiz que fins ara ha sigut un fortí inexpugnable.

Diumenge a les 18.00 h es disputarà el segon duel abans que l'eliminatòria viatge a terres madrilenyes.

També et pot interessar

stats