Laura Gil es perdrà el que resta de temporada per una lesió al tendó d'Aquil·les

El València Basket haurà d'anar al mercat per a reforçar el joc interior de l'equip, minvat també per la baixa de Raquel Carrera

Laura Gil podria perdre's la temporada

Males notícies per al València Basket. La lesió que va patir Laura Gil en el partit d'aquest dimecres contra l'IDK Euskotren és més greu del que es podia pensar en un primer moment. Segons ha pogut saber À Punt Mèdia, la pivot pateix un trencament del tendó d'Aquil·les, fet que l'apartarà de les pistes el que resta de temporada.

Aquesta baixa se suma a la de la gallega Raquel Carrera, que tampoc jugarà el que resta de temporada. Per tant, el club es veurà obligat a recórrer al mercat per a reforçar el joc interior de l'equip. Però no ho tindrà gens fàcil, ja que el mercat de fitxatges tanca el 28 de febrer. Per tant, el club hauria de demanar una excepció a la Federació al·legant que té dues baixes de llarga durada. I encara que se li concedira, només es podria contractar una agent lliure i amb passaport europeu, ja que el club té ocupades les dues places d'extracomunitàries.

També et pot interessar

stats