Ampla victòria del València Basket, 41-61, a la pista de l'Euskotren

La jugadora taronja Laura Gil s'ha hagut de retirar en el primer quart per una lesió al turmell

La jugadora del València Basket, Laura Gil, s'ha hagut de retirar del partit per una lesió al turmell

El València Basket ha aconseguit la seua victòria número 17 en Lliga. L'equip taronja ha guanyat amplament, per 41-61, l'IDK Euskotren a la seua pista, en el partit ajornat corresponent a la jornada 16. Les valencianes s'han endut el duel en una pista complicada, fent un bon treball en defensa i deixant el rival amb l'anotació més baixa de la seua temporada. Malauradament, la jugadora taronja Laura Gil s'ha hagut de retirar del duel en el primer temps, en patir una lesió al turmell. Celeste Trahan-Davis ha assumit minuts de la seua companya interior i s'ha convertit en la màxima anotadora taronja del partit, amb 14 punts i 10 rebots

Llançament de la jugadora taronja Leti Romero en el transcurs del partit contra l'Euskotren

L'inici del partit ha sigut molt ajustat i de poc encert en els dos equips. Mariam Coulibaly ha dut la iniciativa en el rival de les valencianes, que no aconseguien estabilitzar el seu avantatge al marcador. La bona defensa de les de Rubén Burgos han frenat els atacs de les locals, que continuaven tenint a la pivot de Mali com a referent. A final del temps inicial ha hagut sobresalt en l’equip taronja, quan Laura Gil ha hagut de retirar-se del partit en tindre molèsties al turmell després d'una falta. A les acaballes d’aquest primer quart les valencianes han aconseguit firmar un parcial de 0-9 i el temps ha conclòs amb marcador de 10-16, el màxim avantatge fins a eixe moment de partit.

En l’inici del segon temps el València Basket ha aconseguit incrementar l’avantatge i situar el parcial en 0-14. A l'Euskotren, Andrijana Cvitkovic ha trencat aquesta ampla renda, però la jugadora taronja Lorena Segura responia seguidament amb la seua cistella. Les locals han reaccionat a mitjan quart, però s’han trobat amb la defensa i el domini del rebot de les taronja, així com els triples de Marie Gülich i Angela Salvadores. Els dos equips se n'han anat al descans amb un 20-33 en el lluminós.

La jugadora del València Basket Rebeca Allen llança des dels sis metres en el partit contra l'Euskotrem

En la represa, un triple de Rebeca Allen ha fet pujar la renda de les valencianes als 16 punts. L'IDK Euskotren ha replicat de la mà de María España, però l'equip local no aconseguia la remuntada. De nou els triples d'Allen han retornat a les taronja a la màxima del principi del quart. El València Basket no s'ha conformat en els últims deus minuts finals, on l'avantatge no ha fet més que eixamplar-se, fins a posar un més 24 en el lluminós. S'allunyava qualsevol possibilitat de l'equip basc. Ja amb el triomf tancat, Rubén Burgos ha tret a la pista a les jugadores del planter taronja Claudia Contell i Emily Kalenik.