L'UCAM Múrcia trau els colors al València Basket (86-96)

L'equip taronja està ara obligat a guanyar en terres murcianes per a forçar el tercer partit

La defensa taronja tracta d'evitar una cistella d'Ennis
La defensa taronja tracta d'evitar una cistella d'Ennis / València Basket

El València Basket s'ha quedat a la vora de l'eliminació en els quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB, després de perdre el primer partit de l'eliminatòria a la Fonteta contra l'UCAM Múrcia (86-96). Ara l'equip taronja està obligat a guanyar dimecres a Múrcia per a continuar viu i forçar, almenys, el tercer partit, que tornaria a ser a València, dissabte que ve.

Semi Ojeleye ha inaugurat el marcador amb una gran cistella i ha situat per davant els de Xavi Albert per primera i última vegada en el partit. Els murcians han reaccionat amb un parcial de 0-12 i han acabat el primer quart amb huit punts de renda (13-21). Els valencians no trobaven la manera de contrarestar la intensitat i l'encert visitant i s'han vist 21 punts per davall ben avançat el segon període (19-40). Almenys, han aconseguit reduir la renda a deu punts en el descans (38-48).

En la represa, l'equip taronja ha aconseguit situar-se a sis punts (52-58), gràcies a l'encert d'Ojeleye i Chris Jones, però l'UCAM Múrcia no s'ha posat nerviós i ha finalitzat el tercer quart amb un avantatge de huit punts (57-65). Un 2+1 de Jovic ha situat els de Xavi Albert a només tres punts en l'equador de l'últim període (71-74). Però els visitants ni s'han immutat i han tornat a ampliar la renda, liderats per l'extaronja Jonah Radebaugh, autor de 24 punts.