L'HLA Alacant assalta Pumarín (54-77)

El Lucentum aconsegueix el segon triomf seguit en la LEB Or i escala posicions en la classificació

Matulionis, en una acció del partit contra el Girona
Matulionis, en una acció del partit contra el Girona / Twitter: @FundLucentum

L'HLA Alacant ha confirmat la millora mostrada a Girona i ha aconseguit la segona victòria consecutiva en la LEB Or en véncer en la complicada pista de l'Oviedo 54-77. Amb aquest nou triomf, l'equip de Gonzalo García de Vitoria s'acosta als llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a la Lliga ACB.

Després d'un inici igualat, un parcial de 0-8 ha donat la primera renda important als alacantins (5-13), que fins i tot han ampliat a la fi del primer quart (16-26). L'encert des de la línia de tres dels de Gonzalo García de Vitoria els ha permés anar-se'n al descans amb un avantatge de 12 punts (28-40).

En la represa, l'Oviedo ha eixit decidit a retallar distàncies en el marcador i s'ha situat a només cinc punts (35-40), però un parcial de 0-8 ha restablit la situació per al Lucentum. Amb rendes pròximes als deu punts favorables als visitants, un nou parcial de 0-11 ha trencat el duel definitivament.

Gerel Simmons, amb 26 punts, i Osvaldas Matulionis, amb 20, han sigut els jugadors més destacats dels alacantins.