L'Araski assalta la Fonteta

El València Basket ha acusat l'esforç en l'Eurolliga i ha perdut per un contundent 49-67 contra les basques

Queralt Casas intenta un llançament
Queralt Casas intenta un llançament / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha patit una dura derrota a la Fonteta en la cinquena jornada de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha perdut 49-67 contra l'Araski en un partit marcat pel poc encert ofensiu local i pel cansament després del partit d'Eurolliga contra la Virtus de Bolonya.

Tot i el 0-4 d'inici, les jugadores de Rubén Burgos li han donat la volta al marcador i s'han avançat 12-10. Però llavors a l'equip taronja se li han acabat les idees en atac. Un parcial de 0-11 ha permés les basques agafar el primer gran avantatge del partit, 12-17 a la fi del primer quart. La falta d'encert ofensiu ha seguit penalitzant el València Basket en el segon període, que ha acabat amb un marcador de 18-34, després que l'equip local només anotara sis punts en deu minuts.

En la represa, als dos equips els ha costat molt aconseguir cistelles, ja que els percentatges del tir han sigut molt baixos. Tot i això, l'Araski no ha patit per a mantindre l'avantatge i fins i tot ampliar-lo. Les taronja han acusat l'esforç de dimecres en l'Eurolliga i ni tan sols han pogut plantar cara. Només Queralt Casas, amb 16 punts, ha estat al nivell.

Les de Rubén Burgos hauran de millorar les seues prestacions en la Lliga, ja que només han guanyat tres dels cinc primers partits. I sense temps per a descansar, dimecres espera el Praga en la segona jornada de l'Eurolliga.