Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

La irregularitat condemna el València Basket a Bilbao (71-65)

La tornada de Mumbrú a Miribilla se salda amb la primera derrota dels taronja en lliga

El taronja Jonah Radebaugh persegueix un jugador del Bilbao Basket / Javier Zorrilla (Agència Efe)

Segona derrota consecutiva del València Basket, que ha perdut a Bilbao per 71 a 65 en un dia de retrobaments a Miribilla. Àlex Mumbrú tornava a la capital biscaïna amb el València Basket per a jugar contra l’extècnic taronja Jaume Ponsarnau, ara en la banqueta dels homes de negre.

Inici preocupant dels taronja, de nou s’ha vist que les individualitats no s’acaben d’acoblar i això ho ha aprofitat el Bilbao per a marcar un parcial de 14 a 0 i posar-se 10 punts per davant. (20-10, min. 10). La direcció de Jones no funcionava, però tampoc el substitut, Harper, aconseguia millors resultats.

L’eixida de la segona unitat a pista en el segon quart, amb Claver, Pradilla i Prepelic, donava més opcions als valencians, que s’han enganxat al partit. El València Basket començava a fer circular el baló i els de Mumbrú li han tornat el parcial al Bilbao (28-34, min. 19).

En la segona part, els taronja han trobat vies d’anotació per a estirar el marcador (37-47, min. 27). Una diferència que no ha durat molt. De nou l’equip valencià ha mostrat la seua irregularitat i el duel s’ha tornat a ajustar. (54-55, min. 33).

A 2 minuts i mig del final, el Bilbao ha aprofitat les errades del València per posar-se per davant. Dos triples d'Emir Sulejmanović i d’Adam Smith deixaven noquejats els de Mumbrú. Primera derrota dels taronja en lliga, 71 a 65, i nul·la capacitat de gestió per part de l’equip valencià.