El València Basket supera l'IDK Euskotren i passa a semifinals

À Punt retransmetrà els dos partits de l'eliminatòria contra el Saragossa, dijous a les 20:00 h, i diumenge a les 18:30 h

Iagupova, en una acció ofensiva
Iagupova, en una acció ofensiva / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ha fet els deures a la Fonteta i tornarà a jugar les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha derrotat l'IDK Euskotren per 79-69 i ara es veurà les cares amb el Saragossa en una eliminatòria que també es jugarà a anada i tornada, i que oferirà en directe la tele i el web d'À Punt. La primera cita serà dijous a les 20:00 hores a Saragossa i, la segona, diumenge a les 18:30 hores a la Fonteta.

Les jugadores de Rubén Burgos no han volgut sorpreses i han eixit molt concentrades per a marcar les primeres diferències del duel (12-4). Les basques han reaccionat (14-12), però han acabat el primer quart huit punts per davall de les taronja (28-20). El segon període ha tingut el mateix guió, amb les valencianes sempre per davant i l'IDK Euskotren tractant de mantindre's en el duel. Han arribat al descans amb 45-38.

En la represa, l'equip taronja no ha patit per a certificar la victòria i el pas a les semifinals. Rubén Burgos ha pogut donar minuts a totes les jugadores, que arribaran fresques a l'eliminatòria contra el Saragossa, que pot donar un bitllet directe a l'Eurolliga per al vencedor.

També et pot interessar

stats