El València Basket ja és quart en la Lliga ACB

L'equip taronja ha apallissat el Tenerife (98-73), en un dels millors partits de la temporada

Ojeleye fa una esmaixada
Ojeleye fa una esmaixada / València Basket

El València Basket de Xavi Albert carbura. L'equip taronja ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en la Lliga ACB, després de superar àmpliament el Tenerife a la Fonteta (98-73). Amb este nou triomf, l'equip valencià puja fins al quart lloc de la classificació, quan falten quatre jornades perquè concloga la fase regular de la Lliga ACB.

El València Basket ha portat la iniciativa des de l'inici del duel, però el primer quart ha acabat amb un marcador ajustat (19-15). A poc a poc, l'equip taronja ha anat ampliant la renda, que al descans ja era de deu punts (43-33).

Un parcial de 17-6 en l'inici del tercer període ha acabat de decidir el partit, gràcies a una pressió asfixiant sobre Marcelinho Huertas i a l'encert de cara a la cistella dels valencians (68-49). L'últim quart ha sigut una festa per a la Fonteta, que ha vibrat amb un dels millors partits de la temporada. Semi Ojeleye, amb dèsset punts i sis rebots, ha sigut el millor jugador del partit.

L'equip taronja ha certificat pràcticament la classificació per al play-off pel títol després de la derrota del Baskonia contra l'Unicaja. Ara mateix l'objectiu serà mantindre el quart lloc, que li permetria jugar l'eliminatòria dels quarts de final amb el factor pista a favor.