Estiu de comiats en el València Basket

A banda d'un canvi d'entrenador, el club també haurà de repensar la plantilla

Jaume Ponsarnau podria deixar la banqueta taronja
Jaume Ponsarnau podria deixar la banqueta taronja / València Basket

Finalitzada la temporada del València Basket, arriba l'hora de fer balanç i començar a planificar la pròxima. Divendres, el club va fer el dinar tradicional abans de les vacances prèvies a un curs que arribarà segur amb canvis.

La campanya del conjunt taronja, que aspirava a continuar en l'Eurolliga i almenys a jugar la final de l'ACB, ha tingut més ombres que llums. El club es planteja un canvi de cicle, que implicaria renovar la banqueta, tal com va deixar entreveure Jaume Ponsarnau després del partit contra el Madrid.

A banda d'un canvi d'entrenador, el club també haurà de repensar la plantilla. En aquests moments té catorze jugadors i vol quedar-se amb dotze. Sense Eurolliga, hi haurà menys ingressos.

Així està la plantilla del València Basket de cara a la pròxima temporada
Així està la plantilla del València Basket de cara a la pròxima temporada / À Punt Esports

Joan Sastre, Nikola Kalinic i Derrick Williams acaben contracte i s'haurà de decidir si se'ls presenta una oferta. També si s'executa l'opció de renovació de quatre més: Sam Van Rossom, Fernando San Emeterio, Guillem Vives i Vanja Marinkovic.

Són set noms per a quatre places disponibles perquè als jugadors que tenen contracte en vigor, s'ha d'afegir l'arribada de Dimitrijevic i López-Arostegui, procedents del Joventut, com els vam avançar des d'À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats