Espanya allunya els fantasmes i passa per damunt de Suècia (76-55)

El grup A queda amb els quatre equips empatats amb una victòria i una derrota i tot es decidirà diumenge en l'última jornada de la primera fase

Silvia Domínguez, en una acció del partit
Silvia Domínguez, en una acció del partit / Kai Försterling (Efe)

La selecció espanyola no ha deixat lloc als dubtes i ha superat clarament Suècia (76-55) en la segona jornada del grup A de l'Eurobasket, que s'està disputant a València i Estrasburg. D'aquesta manera, Espanya s'ha tret l'espineta del mal debut en la competició, amb la inesperada derrota contra Bielorússia i manté intactes les opcions de passar com a primera de grup.

El partit s'ha decidit en una gran primera part, en què les jugadores espanyoles han mantingut la gran defensa mostrada en l'estrena, però han millorat molt l'encert de cara a la cistella. El 47-17 amb què s'ha arribat al descans ha deixat el duel pràcticament vist per a sentència.

En la represa, la selecció s'ha relaxat pensant en el pròxim compromís, en què una nova victòria els pot donar el primer lloc del grup. Suècia ha aprofitat aquesta circumstància per a retallar diferències en el marcador i el partit ha acabat amb un 76 a 55.

Diumenge a les 21:00 h a la Fonteta espera Eslovàquia. El partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de Nacho Rodilla i Irene Garí.