Dues valencianes disputaran el Mundial 3x3 de bàsquet

Sandra Ygueravide i Vega Gimeno formen part de llista definitiva de la selecció espanyola

Seran Sandra Ygueravide, Marta Canella, Vega Gimeno i Ceci Muhate les que debutaran dimarts que ve en el torneig mundial
Seran Sandra Ygueravide, Marta Canella, Vega Gimeno i Ceci Muhate les que debutaran dimarts que ve en el torneig mundial / Federació Espanyola de Bàsquet

Quan falten sis dies per a l'inici de la Copa del Món, la seleccionadora Ana Junyer ha decidit el quartet de l'equip espanyol que representarà a Espanya a Viena.

Sandra Ygueravide, Marta Canella, Vega Gimeno i Cecilia Muhate seran les quatre jugadores que disputaran la Copa del Món 3x3 de Viena.

Després d'uns dies de concentració a Madrid, les quatre jugadores disputaran un torneig en una localitat austríaca pròxima a la capital, St Pölten, els dies 26 i 27 de maig. Allí s'enfrontaran a seleccions de gran potencial com els Estats Units o el Canadà.

D'altra banda, Alba Prieto, Helena Oma, Gracia Alonso i Aitana Cuevas competiran en un torneig a Voiron (França) en els mateixos dies. El calendari d'aquest estiu 3x3 (preeuropeu, Jocs Europeus, Womens Sèries) obliga a tindre a diverses jugadores en dinàmica de selecció per a afrontar competicions en poc temps.

També et pot interessar

stats