Dues jugadores taronja, entre les cinc millors abans de l'estrena europea

Leticia Romero i Queralt Casas han sigut designades les millors base i escorta de la quarta jornada de Lliga.

El València Basket és tercer en la Lliga.
El València Basket és tercer en la Lliga.
14 d'octubre 2019 - 20:14

El València Basket, en la quarta jornada de la Lliga Endesa, va firmar un partit perfecte per a guanyar amb contundència contra el Campus Promete per 76 a 32. Dues de les jugadores taronja, Leticia Romero i Queralt Casas, gràcies a la bona actuació col·lectiva i personal, han entrat dins del quintet ideal de la jornada. Romero i Casas han sigut triades com la millor base i la millor escolta respectivament.

Romero jugà 19 minuts i va anotar contra el Campus Promete un total de 16 punts, 5 rebots i 4 assistències, va anotar 4 triples i sumà una valoració de 19 punts. Per la seua banda, Casas, en 21 punts jugats, va finalitzar l'encontre amb 15 punts, 5 rebots, 6 assistències i 5 robatoris, i sumà 25 en valoració.

A més, dues de les jugadores del València Basket es mantenen dins del top 20 de valoració. Queralt Casas i Julia Reisingerova, amb 47 i 42 de valoració total, continuen al capdavant de les jugadores millor valorades en aquest tram inicial de torneig.

Uns resultats que venen en una setmana que es presenta històrica per al València Basket. L'equip entrenat per Rubén Burgos, ha sumat la tercera victòria seguida en Lliga i ocupa la tercera posició en la taula classificatòria. A més, dijous debuta en competició europea com a fruit del gran treball realitzat la passada temporada.

Dijous el València Basket s'estrenarà en la fase de grups de l'Eurocup Women, mesurant-se al VBW CEKK Ceglèd hongarés en el primer partit en el Gal József Sportcsarnok. Aquest primer rival, és un clàssic de la segona competició europea.

També et pot interessar

stats