Dubljevic es converteix en el màxim rebotador de la història del València Basket en la Lliga Endesa

El montenegrí ha superat Brad Branson i ja acumula 1.622 rebots

Dubljevic supera a Branson com a màxim rebotejador del València Basket en Lliga
Dubljevic supera Branson com a màxim rebotador del València Basket en la Lliga

El pivot montenegrí Bojan Dubljevic continua fent història en el València Basket. Després que l'any 2020 es convertira en el màxim anotador del club en totes les competicions, ara, Dubljevic torna a superar un altre rècord, el de màxim rebotador de l'equip en la Lliga Endesa.

Concretament, en les nou temporades que està en el club, ha aconseguit un total de 1.622 rebots, i ha superat els 1.620 de l'americà Brad Branson, jugador del Pamesa València des de l'any 1988 fins a l'any 1994.

Ho ha fet, a més, en el partit número 300 del montenegrí en l'ACB, en la derrota del València Basket contra l'Herbalife Gran Canària per 92 a 86.

L'interior montenegrí va començar el duel en la banqueta, però finalment va jugar 24 minuts en els quals va anotar onze punts i va capturar cinc rebots.

Dubljevic és, a més, el tercer jugador amb més partits del València Basket en la Lliga Endesa, només per darrere de Víctor Luengo (465) i Rafa Martínez (398). El capità de l'equip va debutar en l'ACB el 30 de setembre de 2012 en un partit contra el Mad-Croc Fuenlabrada. La seua mitjana en aquests primers 300 partits és de 11,8 punts, 5,4 rebots, 1,3 assistències i 13,6 de valoració.

També et pot interessar

stats