Dolça ressaca a Logronyo (58-63)

L'equip taronja s'ha refet del cansament després de la SuperCup Women i d'una primera part roín per a guanyar el Campus Promete

Raquel Carrera, en una acció defensiva
Raquel Carrera, en una acció defensiva / CD Promete

Pràcticament sense temps per a celebrar el tercer títol de la història del club, la SuperCup Women, el València Basket ha visitat Logronyo per a enfrontar-se al Campus Promete en una nova jornaada de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha acusat el cansament després de jugar dos partits en menys de 48 hores, però s'ha refet d'una primera part roín i ha aconseguit la cinquena victòria en cinc partits (58-63).

La baixa de Cristina Ouviña per lesió ha llastat el joc de les valencianes, que han anat quasi tot el partit per darrere en el marcador. En l'últim quart, Raquel Carrera i Bec Allen han espentat l'equip per a mantindre la imbatibilitat en la lliga.

La jugadora més destacada ha sigut Bec Allen amb 12 punts, 5 rebots i 3 assistències.