Cristina Ouviña, millor jugadora espanyola de la Lliga Femenina Endesa

La jugadora del València Basket Cristiña Ouviña és proclamada MVP nacional després de ser elegida millor base de la temporada.

Cristina Ouviña, MVP nacional de la LLiga Femenina Endesa
Cristina Ouviña, MVP nacional de la Lliga Femenina Endesa
25 de març 2021 - 17:59

La base del València Basket, Cristina Ouviña, ha sigut proclamada millor jugadora nacional de la Lliga Femenina Endesa. L'aragonesa es converteix en MVP nacional després de ser elegida aquesta mateixa setmana millor base de la temporada dins del quintet ideal de la Lliga. És la segona vegada en la història que el València Basket aconsegueix aquesta distinció, després que la passada temporada Queralt Casas quedà proclamada millor escorta i MPV nacional.

El reconeixement a Cristina Ouviña com a MVP arriba amb el suport unànime d'entrenadors, capitanes, aficionats i un jurat d'experts que han valorat el treball fet per la jugadora durant tota la temporada, on ha disputat 34 partits, entre la Lliga i l'Eurocup Women. La base juga 25 minuts per partit, amb una mitjana de 7,5 punts anotats, 3,6 rebots, 4,5 assistències, 1,8 recuperacions i 11,1 punts de valoració.

Ouviña va arribar al València Basket l'estiu passat després de 8 temporades fora d'Espanya i s'incorporava a l'equip taronja per dues temporades. Amb la base aragonesa en la direcció del joc, l'equip de Rubén Burgos ha certificat una temporada on només ha deixat escapar un triomf i continua amb possibilitats de liderar la lliga regular. A hores d'ara les valencianes estan en la segona posició de la taula, obligades a guanyar el partit de dissabte contra l'IDK Euskotren i que el Perfumerías Avenida caiga en l'enfrontament contra el Girona.

També et pot interessar

stats