VALÈNCIA BÀSQUET

Cristina Ouviña, elegida millor base de la Lliga Femenina Endesa

Segona vegada en la història del València Basket que una jugadora forma part del quintet ideal de la temporada.

La jugadora del València Basket, Cristina Ouviña, elegida millor base de la LLiga Femenina Endes a
La jugadora del València Basket Cristina Ouviña, elegida millor base de la Lliga Femenina Endesa

La jugadora del València Basket Cristina Ouviña ha sigut elegida millor base de la temporada de la Lliga Femenina Endesa. És la segona vegada en la història de l'entitat taronja que una jugadora forma part del quintet ideal, després de ser elegida Queralt Casas.

Entrenadors, capitanes, experts de la competició i aficionats han sigut els encarregats d'elegir a través de votacions les que consideren les 5 millors jugadores de la temporada. Junt amb Ouviña, completen el quintet ideal Chelsey Gray, de l'Spar Girona; Tiffany Hayes i Katie Samuelson, del Perfumerías Avenida; i Keisha Gatling, del Casademont Saragossa.

Cristina Ouviña, millor base de la LLiga Endesa
Cristina Ouviña, millor base de la LLiga Endesa

Després de huit temporades fora de la Lliga Endesa, la base aragonesa va fitxar l'estiu passat pel València Basket per dues temporades. Ouviña ha aportat caràcter en la direcció a un equip que sols ha deixat escapar un partit al llarg de la lliga regular. Amb 30 duels jugats aquesta campanya, la base està a la pista una mitjana de 25 minuts, amb una estadística on destaquen els 11 punts de valoració per partit.

També et pot interessar

stats