Combat nul al WiZink Center (59-59)

L'eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Femenina es decidirà dijous a la Fonteta

Rebecca Allen intenta una cistella
Rebecca Allen intenta una cistella / Twitter: @MovistarEstu

El València Basket s'ha deixat deures per al segon partit de l'eliminatòria dels quarts de final pel títol de la Lliga Femenina després d'empatar a 59 contra l'Estudiantes al WiZink Center. L'equip taronja tindrà prou amb una victòria per la mínima dijous a la Fonteta per a accedir a les semifinals.

El partit ha estat molt igualat, amb alternances en el marcador, però amb les madrilenyes més intenses davant un equip taronja que ha acusat la falta d'energia en els moments clau. Tot i el 0-5 de l'inici, l'Estudiantes no s'ha rendit i ha aconseguit igualar el marcador a la fi del primer quart (17-17). La falta d'encert de cara a cistella ha donat a les locals un avantatge màxim de nou punts (29-20), però el temps mort de Rubén Burgos ha fet reaccionar el València Basket, que ha reduït la diferència a només tres punts al descans (35-32).

L'Estudiantes ha recuperat la renda de nou punts en la represa (42-33), però l'equip taronja ha restablit la igualada ràpidament (42-42), i fins i tot s'ha avnçat a la fi del tercer període (44-48). L'avantatge s'ha incrementat fins als deu punts (44-54) en els primers minuts de l'últim quart, però llavors s'han apagat les llums en atac i les madrilenyes han tornat a igualar el duel. Els últims cinc minuts han sigut una successió d'errades que ha acabat, com no podia ser d'altra manera, amb empat. La direcció de Cristina Ouviña i l'encert anotador de Rebecca Allen, amb 16 punts, han sigut les millors notícies del partit.