Colp d'autoritat del líder

El València Basket es referma en el primer lloc de la Lliga després de derrotar el Saragossa a la Fonteta (60-47)

Iagupova, en una acció del partit
Iagupova, en una acció del partit / València Basket

El València Basket ha eixit vencedor del duel de líders de la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha derrotat 60-47 el Saragossa a la Fonteta i es referma en el primer lloc, liderat per Alina Iagupova, autora de 22 punts.

El duel no ha començat gens bé per als interessos de les jugadores de Rubén Burgos. Les aragoneses han eixit més concentrades i s'han avançat amb un parcial de 0-6. Però el València Basket ha respost immediatament amb un 10-0 per a capgirar el marcador. A partir d'aquest moment, la igualtat ha sigut la tònica del duel, que ha arribat al descans amb empat a 30.

La igualtat s'ha mantingut en el tercer període, però les taronja han millorat en defensa i han aconseguit una renda de cinc punts (47-42) abans dels deu últims minuts de joc. El partit s'ha trencat definitivament en l'últim quart, en què el Saragossa només ha sigut capaç d'anotar quatre punts.

El València Basket ha sumat la dessetena victòria de la temporada en la Lliga, que el consolida en el lideratge, i li fa oblidar ràpidament l'eliminació de l'Eurolliga.