Els clubs de la LEB Or volen donar per acabada la temporada

Els 18 clubs s'han reunit de manera telemàtica amb la Federació Espanyola de Bàsquet per a exposar les seues posicions.

La FEB i els clubs de la LEB Or busquen una solució per a la lliga
La FEB i els clubs de la LEB Or busquen una solució per a la lliga / Fundació Lucentum

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha iniciat aquest dimecres, amb una reunió telemàtica, un calendari de converses amb els 18 clubs que formen la LEB Or per tal de tractar el futur de la competició, suspesa actualment a conseqüència de la crisi sanitària causada pel coronavirus.

En un comunicat, la FEB destaca el bon ambient que ha existit durant l'encontre virtual i que, tant la Federació com els clubs, entre els quals hi ha l'HLA Alacant i el TAU Castelló, han exposat les seues postures i han debatut sobre els diferents escenaris que, en aquests moments, hi ha per al campionat.

"Tots hem expressat que la cancel·lació és l'única possibilitat, almenys de la lliga regular", afirma el president del club alacantí, Tony Gallego, però la diversitat d'opinions apareix "quan la FEB ens planteja què fer amb els ascensos i descensos". La Federació busca l'acord de tots els equips per a evitar qualsevol problema de tipus legal.

Des del Tau Castelló asseguren que "farem el que la FEB decidisca, però el sentir de la majoria de clubs és que acabe ja la lliga". La FEB ha enviat als clubs un qüestionari en què se'ls planteja què farien i com ho farien. Tenen fins divendres per a contestar, i dilluns que ve, 20 d'abril, a les 12 h hi haurà una nova reunió.

També et pot interessar

stats