Celeste Trahan-Davis, Laura Gil i Anna Gómez no continuaran en el València Basket

L'equip taronja experimentarà una gran renovació de cara a la temporada que ve, però seguirà comptant amb la base Cristina Ouviña

Renovació en el València Basket

Només un dia després d'escapar-se el somni de la primera Lliga Femenina del València Basket, Celeste Trahan-Davis s'ha acomiadat del club. L'ala-pivot nord-americana ha comunicat la decisió a través del seu compte d'Instagram, en un escrit en què ha agraït a l'equip taronja l'oportunitat que li ha donat de jugar a Espanya, "un somni" que sempre havia tingut.

Celeste Trahan-Davis també ha tingut paraules d'agraïment per a tota la família taronja, que, segons ha explicat, sempre els ha donat suport, i a les companyes d'equip, el personal mèdic i els treballadors del club. En paraules de l'ala-pivot, ha sigut una "experiència plaent" que sempre recordarà.

La nord-americana ha vestit la camiseta taronja en 102 partits i ha guanyat tres títols, l'EuroCup Women, la Supercopa d'Europa i la Supercopa d'Espanya. En l'últim partit amb el València Basket va ser la millor de les de Rubén Burgos, juntament amb Cristina Ouviña. Celeste Trahan-Davis va anotar 18 punts i va capturar 6 rebots, per a una valoració total de 20.

Però la de Celeste Trahan-Davis no serà l'única marxa en el València Basket. Segons ha pogut saber À Punt Mèdia, Laura Gil i Anna Gómez tampoc seguiran el curs que ve. La pivot murciana ha jugat dos anys a València, però les lesions no li han deixat desenvolupar tot el seu talent. I un adeu molt dolorós serà també el de la capitana taronja. Tot fa pensar que la base de l'Alfara de Patriarca es retirarà aquesta temporada.

Quant a les renovacions, hi ha una més que clara. La base Cristina Ouviña va assegurar en la roda de premsa posterior al partit contra el Perfumerías Avenida de Salamanca que la seguirem veient a la Fonteta. Sembla així que el València Basket experimentarà una gran renovació de cara a la temporada que ve. L'objectiu de participar en la pròxima Eurolliga està més prop, tot i que encara no se sap si s'hi accedirà directament o s'haurà de disputar una fase prèvia.

També et pot interessar

stats