El base del TAU Joan Faner, MVP de la jornada en la LEB Or

Joan Faner, amb més de 100 partits en la Lliga LEB Or, aconsegueix aquesta jornada el seu primer MVP en aquesta categoria.

El base del TAU Joan Faner, jugador clau en la victòria contra el Barcelona
El base del TAU Joan Faner, jugador clau en la victòria contra el Barcelona

Joan Faner va ser l'heroi de la victòria del TAU Castelló contra el Barcelona (85-81) després d'una pròrroga a la qual arribaren després de concloure els 40 minuts de partit amb empat a 70 punts. Amb aquest triomf, el conjunt que entrena Toni Ten ha trencat una ratxa de cinc derrotes consecutives.

Jugador clau va ser el base Joan Faner, que amb més de 100 partits en la categoria, obté per primera vegada la qualificació d’MVP de la jornada amb 31 punts de valoració després d'anotar 18 punts, capturar 8 rebots, oferir 9 assistències i fer 3 recuperacions, a més de rebre 4 faltes. A més de les estadístiques, Faner va ser una peça fonamental exercint de líder de l'equip en un enfrontament complicat.

El base menorquí, que en aquesta ocasió obté la millor valoració de la jornada en la categoria LEB OR per primera vegada en la seua carreta, ja va ser el jugador més valorat vestint la camiseta del TAU en la Lliga LEB Plata en la quinzena jornada de la temporada 2013-2014 i en la cinquena jornada de les semifinals en la campanya 2014-2015.

Aquesta és la segona vegada en aquest campionat que el conjunt castellonenc té el seu millor jugador de la jornada en el seu equip. Abans va ser en la segona jornada de lliga en el triomf contra el conjunt de Bilbao i el protagonista va ser el jugador dominicà Juan José García, amb 34 punts de valoració.

Després de trencar una ratxa negativa, el TAU confia a mantindre el bon to mostrat divendres a casa en el partit de dimecres a Oviedo de la desena jornada de lliga.

També et pot interessar

stats