El Barça, salvador i rival del València Basket

Derrota de l'equip taronja a la Fonteta contra el Breogán (77-80), que salva la victòria del Barça contra el Múrcia (86-57)

Així queda el quadre dels play-offs de la Lliga Endesa
Així queda el quadre dels play-offs de la Lliga Endesa / ACB

El València Basket disputarà els play-offs de la Lliga ACB tot i caure derrotat en l'última jornada contra el Breogán. El seu rival en els quarts de final serà el Barça, campió de la fase regular, que ha guanyat el Múrcia, el rival directe dels taronja.

L'equip d'Àlex Mumbrú només ha dominat el primer quart (20-18), mentre que els dos següents han caigut de costat gallec: 14-18 i 19-20. L'últim, amb empat a 24, no ha pogut evitar la derrota del València Basket.

Chris Jones, màxim anotador del partit amb 20 punts, ha tingut un triple per a forçar la pròrroga, però la seua errada ha donat pas a una sonora xiulada final a la Fonteta.

El pavelló taronja viurà divendres el segon partit de la sèrie contra el conjunt blaugrana, un duel que podria ser l'últim de la temporada del València Basket com a local perquè l'eliminatòria és al millor de tres partits amb el factor pista per al millor classificat.