Agnelli reconeix que la Superlliga està acabada

El president de la Juventus de Torí ha declarat que, després de la retirada dels clubs anglesos de la competició, no es pot continuar el projecte

Andrea Agnelli, president de la Juventus de Torí
Andrea Agnelli, president de la Juventus de Torí

La Superlliga de futbol creada per 12 dels equips més poderosos d'Europa s'ensorra a penes 48 hores després de la seua creació. Andrea Agnelli, president de la Juventus i un dels fundadors del projecte juntament amb Florentino Pérez, ha reconegut que amb la retirada del sis clubs de la Premier (United, City, Chelsea, Liverpool, Totteham i Arsenal) el projecte no pot tirar endavant.

El dirigent italià pega un gir de 180 graus en el seu posicionament. El mateix magnat juventí feia unes declaracions al diari La Reppublica italià aquest dimecres en què assegurava que el projecte de la Superlliga era "un pacte de sang" i que seria "un èxit al 100%".

Amb l'abandonament dels clubs anglesos, la nova competició hauria perdut també el suport de l'Inter de Milà, i el Milan podria continuar el seus passos.

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, es va mostrar aquest dimarts especialment bel·ligerant amb Agnelli al qual va qualificar de ser una "serp" i un "mentider".

Amb els sis equips anglesos i els tres italians, altres tres espanyols, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el FC Barcelona, formaven part de la nova competició anunciada fa només un parell de dies.

També et pot interessar

stats