La Superlliga fa aigua i el City es retira

El Manchester City és el primer equip que abandona el projecte de la Superlliga. El Chelsea també estudia deixar la futura competició

L'afició del Chelsea protestant per la participació dle seu equip en la superlliga
L'afició del Chelsea protestant per la participació del seu equip en la Superlliga / Reuters
20 d'abril 2021 - 21:47

La Superlliga impulsada pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez, pot tindre les hores comptades. El Manchester City ha fet oficial que abandona el projecte de la Superlliga. Segons alguns mitjans de comunicació anglesos, el Chelsea també està estudiant deixar la futura competició.

El mateix entrenador del City, Pep Guardiola, afirmava: "L'esport deixa de ser esport quan no existeix la relació entre l'esforç i l'èxit, l'esforç i la recompensa", en clara al·lusió a la manera de classificar-se per a jugar la Superlliga.

La reacció de l'afició anglesa ha sigut clau. Aquesta mateixa vesprada els seguidors del Chelsea no han deixat passar l'autobús del seu equip per a jugar el partit de la Premier fins que el club no s'ha compromés a abandonar la nova competició.

També el Barcelona està replantejant-se'n la participació i la seua entrada haurà de ser aprovada en l'assemblea de socis.

També et pot interessar

stats