'El lodo' inaugura la Mostra de València

El thriller, dirigit per Iñaki Sánchez Arrieta i protagonitzat per Paz Vega i Raúl Arévalo, està rodat a l'Albufera

Tràiler d''El lodo'

L'estrena mundial de la pel·lícula El lodo, un thriller rodat a l'Albufera de València dirigit per Iñaki Sánchez Arrieta i protagonitzat per Paz Vega i Raúl Arévalo, inaugura aquest divendres la trentena-sisena edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani amb una projecció en La Rambleta.

La pel·lícula, que participa amb onze films més en la secció oficial del certamen, conta la història d'un biòleg que torna a la seua terra per protegir el paratge on va viure quan era un xiquet. Les decisions que ha de prendre l'enfrontaran als veïns.

Jean Pierre Jeunet, Palmera d'Honor

La Mostra entregarà aquesta edició la Palmera d'Honor al guionista, productor i director francés Jean-Pierre Jeunet per la seua "singular i personalíssima trajectòria".

El cineasta gal, responsable entre altres famosos títols de la pel·lícula Amélie, que compleix enguany vint anys des que es va estrenar, rebrà aquest guardó en la gala de clausura del festival.

La presència de Jean-Pierre Jeunet en el festival anirà acompanyada d'un cicle de projeccions de les seues pel·lícules i d'una classe magistral que tindrà lloc el dijous 23 d'octubre, a les 18 hores, en la Filmoteca de València.

Homenatge a Berlanga

La Mostra de València, que se celebrarà fins al 24 d'octubre als Cinemes Babel, la Filmoteca de València i La Rambleta, homenatjarà també el cineasta valencià Luis García Berlanga amb un concert gratuït de la Banda Simfònica Municipal de València i seccions dedicades a la seua influència en altres cinemes; oferirà un cicle-homenatge a l'artista multidisciplinari Marc Hurtado i tindrà una secció dedicada al terror en l'imaginari àrab.

També et pot interessar

stats