Un tuit del presentador de 'Zoom', Bérnar Giménez es fa viral: “Obri els ulls. Et mereixes algú millor”

El missatge, que ja té més de 4.000 retuits i quasi 20.000 m’agrades, denuncia l’actitud d’un dels usuaris del gimnàs en el qual s'entrena el presentador en fer gala de les seues infidelitats

Captura del tuit de Bérnar Giménez
Captura del tuit de Bérnar Giménez

El periodista i presentador de Zoom, Bérnar Giménez, s’ha convertit en tendència de la nit al matí. El motiu, un tuit en què denuncia les infidelitats de les quals s’enorgulleix un dels usuaris del gimnàs en què s'entrena el presentador. En el seu missatge, que ja té més de 4.000 retuits i quasi 20.000 m’agrades, Bérnar expressa la seua indignació en escoltar en repetides ocasions com un dels usuaris comenta davant de tots els presents les voltes que ha sigut infidel a la seua parella i com, inclús, vacil·la que no l'haja agafat.

La repercussió que ha tingut aquest tuit ha originat un debat sobre les actituds masclistes, no només, d’aquells que són infidels a la seua parella i a més presumeixen de ser-ho, sinó dels espectadors que, desgraciadament riuen les gràcies i segueixen el joc a aquest tipus de comportaments propis del segle passat.

Entre els comentaris, hi ha de tot: alguns volen que, aprofitant el seu perfil de periodista d’investigació, Bérnar trobe l’afectada per a contar-li el que està passant a les seues esquenes; altres animen la xica a deixar la seua parella i eixir de festa amb les amigues i n’hi ha que critica que el xic faça gala de la seua infidelitat.

“Obri els ulls. Et mereixes algú millor” són les últimes paraules d’aquest tuit que, independentment que arribe a l’afectada, ha despertat moltes consciències en la xarxa. 

També et pot interessar

stats