Uep! Miquel Motoro i “ses pilotes” no se’n van a Andorra!

El jove youtuber mallorquí, defensor del treball dels pagesos i el producte local, accepta el repte de Tàp Zàping: fer una paella amb arròs de l’Albufera!

Miquel Montoro
14 de maig 2021 - 10:10

Només cal un instant perquè les nostres vides canvien i ell n’és un exemple. Miquel Montoro ha aconseguit que la seua passió pel camp mallorquí i la idiosincràsia de la seua terra travesse el Mediterrani i traspasse fronteres i, especialment, pantalles! De xiquet a youtuber influencer sense abandonar ni la sobrassada, ni els botifarrons, ni els tractors ni “ses taronges” tan benvolgudes!

Lluís Cascant ha parlat amb ell en una entrevista per a Tàp Zàping, el programa setmanal que resumeix i selecciona, en clau d'humor, els continguts d’À Punt Mèdia. De gràcia no li’n falta per a reivindicar el treball dels pagesos, i d’estil personal tampoc. Defensor del producte local i de quilòmetre zero, ho té ben clar: es queda a Mallorca.

“A Andorra hi ha Lamborghinis, però no hi ha tractors, em quede ací amb el meu 'Uep!'" Miquel Montoro - Youtuber mallorquí

Amb una ironia àcida i afectuosa, Cascant li ha llançat un repte: fer una paella amb arròs de l’Albufera i pujar el vídeo a Youtube! Matèria prima 100% autòctona i un encàrrec molt valencià, ens enviarà el mallorquí una carmanyola per a tastar-la?

Descobreix ací l’entrevista al complet!

També et pot interessar

stats