Rescaten Leticia Sabater en tractor després de quedar penjada amb el cotxe d'un precipici a la Mata

La mediàtica artista va estar durant mitja hora atrapada en un talús i amb una roda fora prop d'aquest municipi dels Ports, on tenia un concert

Sabater, a bord del tractor en el moment en què arriba a la Mata
Sabater, a bord del tractor en el moment en què arriba a la Mata / teodors65 (TikTok)

Poc podia imaginar la presentadora Leticia Sabater, una de les cares més conegudes en la televisió dels 90, que arribaria al xou que tenia previst oferir en el municipi valencià de la Mata remolcada en tractor. Però el destí és de vegades capritxós i ens guarda a cadascú girs de guió inesperats. 

La polifacètica celebritat, ara reconvertida en cantant i creadora d'èxits com La salchipapa, actuava divendres passat en aquesta menuda localitat dels Ports. De camí amb el cotxe, però, va patir un accident i va quedar atrapada en la vorera d'un precipici pròxim al municipi. Segons ha explicat ella mateixa en els perfils que té en les xarxes socials, va estar quasi mitja hora "atrapada dins del vehicle, que va quedar amb una roda en l'aire".

@teodors65 Aparición estelar de Leticia Sabater 😂 #leticiasabater #tractor #fiestas @Leticia Sabater ♬ sonido original - mindfuel

Sabater, de 57 anys, ha agraït la col·laboració del veïnat de la Mata, especialment del propietari del tractor que va aconseguir remolcar l'automòbil a una zona segura. Andrés s'anomenava l'heroi que va posar fi al malson de la popular artista: "Gràcies Andrés, perquè vas aconsegur traure el cotxe en zero coma", ha dit. Passat el perill, la comitiva va acompanyar-la fins al nucli urbà del poble, on va poder actuar després d'una entrada triomfal a bord del tractor. "Ens va passar de tot, finalment va ser una nit triomfant per a tots. Sort que no era la meua hora", ha conclòs Sabater. 

També et pot interessar

stats