La reacció eufòrica i viral de Manolo Mas en saber que Exposició regnava en les Falles 2023

El dirigent de la comissió esclata en un atac d’alegria desmesurada que no passa desapercebuda per als espectadors o els usuaris

Manolo Mas, president d'Exposició, eufòric en assabentar-se de la victòria / À Punt

Exultant, eufòric, triomfant... Qualsevol qualificatiu es queda curt per a descriure la reacció del president de la falla Exposició, Manolo Mas, en sentir que la falla Plaça del Pilar quedava en segon lloc i, per tant, la seua era la triomfadora absoluta enguany i després de 74 anys d'història de la comissió.

En saber que el seu monument havia aconseguit la victòria absoluta, va esclatar en crits i va començar a botar amb una eufòria desmesurada i a abraçar-se als membres de la comissió. Totalment posseït per l’alegria, no parava d’alçar els braços i fins i tot es va llevar el mocador que duia al cap per a airejar-lo mentre proferia crits eufòrics.

La reacció no va passar inadvertida ni per als periodistes que cobrien la lectura dels premis d'Especial, ni per a molts usuaris que seguien la retransmissió dels premis de les Falles. Manolo Mas és, a banda de president de la falla guanyadora, un conegut periodista valencià. Va treballar més de vint anys en el departament de comunicació del València CF i en l'actualitat és contertulià del programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt.

L'alegria s'havia fet esperar, almenys els quaranta anys que la comissió està en Especial, i això es va notar en les reaccions. L'alegria, encara que més evident en el cas del president, es va estendre a tota la comissió que seguia la comunicació del veredicte del jurat als peus del monument.

També et pot interessar

stats