El públic valencià s’acomiada de Quevedo sense escoltar "Quédate"

Amb una sorprenent posada en escena, el cantant canari interromp el seu descans dels escenaris per a actuar en el festival BigSound

Concert de Quevedo a València
Concert de Quevedo a València / À Punt NTC

Era una de les apostes més fortes del cartell del BigSound i les expectatives estaven ben altes. Després de mesos sense pujar als escenaris, els fans de Quevedo van haver de contindre les ganes de tornar a corejar els temes del jove cantant canari fins a la cloenda del festival celebrat a València, a les 22:00 hores d’este dissabte.

L’eufòria va esclatar quan va eixir a l’escenari amb una escenografia poc habitual en els directes d’este cantant de música urbana. Amb passamuntanyes i enormes cadenes, l'artista i el cos de ball que l’acompanyava van recrear una estètica molt més teatral i fosca a la qual el seu públic sol estar acostumat.

El canvi estètic sembla tota una declaració d’intencions de Quevedo pel que fa al format i també al rerefons del seu projecte musical. Un missatge cap als seus seguidors que es completa amb el que va llançar a finals de l’any passat, quan va anunciar que s’allunyava de l’escena pública durant uns mesos perquè necessitava “desconnectar”. Entre les raons que va transmetre als fans, Quevedo va dir que necessitava parar el “ritme frenètic” al qual la fama i la indústria musical l'havien forçat a viure entre els 20 i 22 anys. 

Amb el concert d’este dissabte a València, Quevedo interrompia el seu parèntesi musical, i els fans han interpretat la posada en escena com una promesa de tornada. Però l’actuació va acabar amb un sabor agredolç per a un públic que implorava amb càntics al canari que interpretara la cançó que el va catapultar a la fama, la col·laboració amb el productor Bizarrap Music Sessions, Vol. 52, popularment coneguda com a “Quédate”. Quevedo va abandonar l’escenari sense entonar la famosíssima tornada davant de la incredulitat del públic valencià. 

"Ens han faltat cançons típiques de Quevedo com 'Quédate', que és un clàssic i hauria d'haver sonat", afirmava una de les fans després del concert. Un altre seguidor també ha trobat faltar l'exitós tema del cantant, però li trau ferro a l'assumpte. "A pesar de tot, ha fet un bon concert i ens quedem amb això".

A més dels canvis en la posada en escena, no ha passat desapercebuda per als usuaris de xarxes l’evident transformació física del cantant després de mesos sense participar en cap concert o intervenció pública. Este diumenge, X —abans Twitter— despertava amb els comentaris sobre l’aspecte de Quevedo entre els trending topics a Espanya. 

També et pot interessar

stats