El BigSound torna a València amb King Africa com a artista sorpresa

El festival omplirà la ciutat de les Arts i les Ciències de música urbana durant dos dies

King Àfrica cantant en el festival BigSound a València
King Àfrica cantant en el festival BigSound a València / À Punt NTC

El festival BigSound ha tornat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de Valencià i un any més ha penjat el cartell de tot venut. Sempre hi ha una actuació sorpresa i la d’este divendres ha sigut King Africa. Una bomba musical que el públic ha celebrat. 

King Africa no estava en el cartell, però sí que hi havia moltes propostes nacionals i internacionals de la música urbana que han omplit els cinc escenaris que s’han muntat de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb bona música i moltes ganes de passar-ho bé. 

Per davant queden dos dies de Festival de bona música en directe i per a tots els gustos, ja que, amb cinc escenaris i més de 22 artistes, tenint en compte els DJ, és impossible no trobar una proposta musical que ens agrade.

Un dels plats forts d’esta edició són Cali & El Dandee. Els germans colombians han dit en declaracions a À Punt, que, malgrat haver tocat més recentment en altres localitats com Borriana, feia molt de temps que no venien a València i que tenien moltes ganes de tocar a la capital del Túria. Porten un xou molt especial amb cançons noves i tots els seus grans èxits que —estan convençuts— captivarà l’audiència. 

També et pot interessar

stats