La sorprenent utilitat de Tinder: fitxar futbolistes

La Sociedad Deportiva Touro gallega ha incorporat sis jugadores mitjançant aquesta xarxa social

Imatge de les integrants de l'SD Touro
Imatge de les integrants de l'SD Touro / Instagram: @sdtourofemenino

Les xarxes socials, tan presents en la societat actual, acaben tenint moltes vegades funcions ben diferents per a les que havien sigut ideades. I això és precisament el que ha aprofitat un equip gallec femení de futbol amb la coneguda aplicació Tinder, que permet conéixer persones dels voltants per a lligar i tindre relacions.

La Sociedad Deportiva Touro ha utilitzat Tinder per a fer una crida i buscar jugadores. El club va obrir el perfil en aquesta aplicació amb una foto de l'equip i un missatge cridaner: "Busquem xiques que vulguen jugar amb nosaltres. Si hi estàs interessada, dona-li a m'agrada".

La iniciativa ha sigut tot un èxit i l'equip gallec ha pogut incorporar fins a sis noves jugadores. Una jugadora de l'equip ha explicat a la televisió autonòmica gallega TVG que n’eren nou o deu en l'equip i van decidir fer-se un perfil, ja que a través de les xarxes socials convencionals no trobaven nous fitxatges. "Vam pensar que si apareixíem de sobte, mentre la gent intentava lligar, els cridaria l'atenció".

També et pot interessar

stats