Netflix contracta la jove tiktoker Gema Palacio per a fer una sèrie en el seu canal en streaming

La plataforma de continguts audiovisuals s’ha interessat pel personatge 'El Juanjo', que Gema ha creat inspirat en el seu germà i en les seues històries quotidanes

Tiktoker en Netflix

Gema Palacio és una jove de Llíria, al Camp de Túria, que fins a la telefonada de Netflix distribuïa el temps treballant en un supermercat, generant continguts en el seu canal en TikTok Esperansa Grasia -per als seus seguidors, que ja superen el milió- i col·laborant en el programa Podríem fer-ho millor, de la ràdio d'À Punt.

Té 21 anys i l'acaba de contractar Netflix. La plataforma de continguts li ha oferit fer una sèrie per al canal en streaming que Netflix té en la xarxa social TikTok. A Gema Palacio o, com és coneguda en les xarxes socials, Esperansa Grasia, li ha canviat la vida en pocs mesos.

Tot va començar amb un joc, que començà en la quarantena i que ara s’ha convertit en el seu treball. La fama li ha sobrevingut en transformar la sala d'estar de sa casa en l'escenari de totes les aventures que conta en les xarxes. Gema es transforma en diferents personatges davant d'un llum, i quan porta el casc és El Juanjo. El personatge que ha interessat a Netflix.

Personatge El Juanjo que ha interessat a Netflix
Personatge El Juanjo que ha interessat a Netflix / À Punt NTC

Qui es El Juanjo, el personatge que ha interessat a Netflix?

El Juanjo, segons ha explicat a À Punt Gema Palacio, representa el company de classe que té moto. Està inspirat en el germà de Gema Palacio i en les històries que ell mateix protagonitza.

Quan va començar a crear els personatges, Gema explica que la seua família no entenia res: "Ells veien que jo anava per casa arrossegant un llum per a il·luminar-me, pegant crits, tancant portes, canviant-me de roba i deien 'Aquesta xiqueta...' fins que un dia, mentre dinàvem, vam veure la meua cara en la tele".

Fa dos mesos que Gema ha hagut de deixar el treball en un supermercat, just quan superava el milió de seguidors en TikTok. La jove reconeix que la decisió de deixar un treball segur ha sigut difícil, perquè ella és conscient que la sort pot canviar d’un moment a un altre. També és conscient de la cara B de les xarxes socials.

Gema no és l’única valenciana que triomfa en aquesta xarxa. Nuria Adraos també té milions de seguidors en TikTok. I la iaia tiktokera de Boltait arrasa en les xarxes amb els seus balls.

També et pot interessar

stats