Lluís 'el Sifoner' i Estem Atabalats conviden a tothom a gaudir de les Falles amb una nova cançó

En Benvingudes a València, welcome!, un tema amb molt de ritme, el Sifoner s'anima a cantar en anglés, alemany, italià i francés perquè el missatge faller arribe a tot arreu

'Benvingudes a València, Welcome!', el tema faller de Lluís El Sifoner i Estem Atabalats
'Benvingudes a València, welcome!', el tema faller de Lluís 'el Sifoner' i Estem Atabalats / Estem Atabalats

Arriben les Falles i amb elles l'acompanyant inseparable: la música. Per a donar la benvinguda com cal a la festa, el referent de la cançó valenciana, Lluís el Sifoner i el grup Estem Atabalats han compost Benvingudes a València, welcome!, un tema d'allò més marxós i acollidor amb el qual conviden a tot el món a gaudir de les Falles d'enguany.

En això han posat precisament tots els seus esforços, en fer una crida a escala autonòmica, però també a escala estatal i mundial per a donar una gran benvinguda a tots aquells que vulguen visitar-nos. Així, el Sifoner barreja els versos en valencià escrits per ell amb el castellà, l'anglés, el francés, l'alemany i l'italià.

Al vídeo que acompanya la cançó apareixen a més ubicacions falleres per excel·lència com la plaça de l'Ajuntament o l'Estació del Nord. A ritme de dolçaina, però amb una base de sons moderns, la col·laboració ja suma més de 10.000 visualitzacions en les xarxes socials.

També et pot interessar

stats