Kale, olives i ceba: així és la paella vegana d’un cuiner anglés que no deixa indiferents les xarxes

L’humorista Cabrafotuda ha reaccionat a l’elaboració del plat: “eixe tio està mal acabat”

Kale, olives i ceba: així és la paella vegana d’un cuiner anglés / Max La Manna - Cabrafotuda

Kale, olives, ceba, safanoria i api. Pot semblar que són alguns dels aliments que s’inclouen en la llista de la compra setmanal, però res més lluny de la realitat. Són els ingredients que formen part de la paella vegana que ha compartit a les xarxes el cuiner britànic Max La Manna. 

Amb vora un milió de seguidors a Instagram i famós per fer receptes veganes i senzilles en vídeos d’un minut de durada, La Manna ha revolucionat la xarxa amb la publicació “Easy vegan paella”, on fa la seua pròpia interpretació del tradicional plat valencià. 

El mateix cuiner ha hagut de comentar en la publicació que els seus seguidors li han fet saber que el plat s’allunya d’una paella tradicional. “M’esforçaré per a anomenar millor les meues receptes en un futur per a no ofendre la gent”, conclou. 

Aquesta recepta on condimenta l’arròs amb llima i paprika no ha deixat indiferent l’humorista Cabrafotuda, que ha reaccionat, també en Instagram, a l’elaboració d’aquest plat. Cabrafotuda qüestiona tots els ingredients: “vols canyella?”, “això era llima? llima la que està entrant-me”, “què és la planta eixa”, es qüestiona. “Ai senyor, olives, este tio està mal acabat”, assegura. 

No és la primera paella d’un cuiner britànic que encén les xarxes socials. La primera polèmica es va alçar amb la paella del xef Jamie Oliver, que incloïa un ingredient inesperat: xoriço. Aquest fet va despertar la indignació de molts usuaris en Internet. 

La paella amb xoriço de Jamie Oliver
La paella amb xoriço de Jamie Oliver / Jamie Oliver

També et pot interessar

stats